Hulp bij het stoppen met roken nodig?

Wil je al een tijdje stoppen met roken maar lukt het niet in je eentje? Dan kan je soms wel wat hulp gebruiken. Het is helemaal niet iets om je voor te schamen. Er zijn veel specialisten die je kunnen helpen met het stoppen met roken. Juist omdat het zo’n groot probleem is, is er tegenwoordig steeds meer vraag naar.

Als je ervoor kiest of vanaf nu echt de knop om te zetten en te stoppen met roken, dan kan je bij ons de juiste hulp, coaching en motivatie vinden.. Ook met groep coaching kunnen we je op weg helpen om te helpen met het stoppen met roken.

Verschillende manieren op te stoppen met roken

Roken is behoorlijk verslavend, daarom werkt niet iedere manier om er eenvoudig vanaf te komen. bij hebben daarom verschillende methodes ontwikkeld waarmee het mogelijk is om af te komen van je rookverslaving. Je kan beginnen bij het telefonische coaching op de kern van je probleem  helder te krijgen. Vervolgens kan je ook therapie doen of een workshop volgen waarmee je zelf eenvoudig van het roken af kan komen.

Je kan vandaag nog starten (met stoppen)

Als je echt wil stoppen met roken, dan kan je er vandaag nog mee beginnen. Ons systeem is zeer succesvol gebleven en we kunnen je binnen 24 uur helpen om  te stoppen met roken. Wij zijn gespecialiseerd hierin en hebben al vele mensen van hun verslaving afgeholpen.

Het wordt vergoed door je zorgverzekeraar

Ook niet onbelangrijk, een groot deel van de kosten kan je vergoed krijgen door je zorgverzekeraar, check of je zorgverzekeraar een vergoeding biedt voor hulp bij het stoppen met roken. Deze verzekeraars hebben er ook baat bij dat je zo gezond mogelijk bent, en roken draagt natuurlijk niet bij aan je gezondheid. Neem alle informatie op onze website door en kijk of je zorgverzekeraar alles ook daadwerkelijk vergoedt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.